Пиріг з горіхами та вишнями

Пиріг з горіхами та вишнями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вишневий пиріг з горішками – дуже смачне і приємне доповнення до чаювання

Інгредієнти

вишня свіжа або морожена без кісточок – 400 гр.
яйця – 3 шт.
цукор – 150 гр.
масло вершкове – 180 гр.
ванільний цукор – 1 год.л.
розпушувач – 1ч.л.
какао – 20 гр.
борошно – 180 гр.
горіхи (будь-які) – 100 гр.

Як приготувати Пиріг з горіхами та вишнями

Всі ми в якійсь мірі ласуни, ароматна і смачна випічка улюблені ласощі багатьох людей. А якщо поєднати її з улюбленими фруктами або ягодами удвічі смачніше і приємніше. Сьогодні розповім дуже простий рецепт смачного пирога. Готується дуже просто, інгредієнти доступні, а результат перевершить очікування. Поєднання кисло солодкої вишні з ніжним тістом і горіхами, не залишить Вас байдужими. Це дуже приємний на смак і ніжний пиріг. Влітку можна використовувати свіжу вишню, в іншу пору року свіжоморожену, на результат це не впливає.

Покроковий рецепт

Підготуйте всі інгредієнти, щоб все було під рукою. Якщо Ви використовуєте морожену вишню, то її потрібно заздалегідь розморозити і викласти на сито, щоб позбутися від зайвої рідини. Вишня потрібна без кісточок.

Збийте яйця з цукром і ваніллю в пишну піну.

Додати в яєчну суміш розм’якшене вершкове масло, продовжуйте збивати.

Потім додайте розпушувач, просіяне борошно і какао. Тісто гарненько перемішайте.

Візьміть форму для випікання застелити її пергаментом і змастіть вершковим маслом. Викладіть тісто у форму і розрівняти по всій поверхні.

Розкладіть по всій поверхні пирога вишню, потім посипте горіхами.

Надішліть пиріг в духовку. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 30 -35 хвилин. Готовність перевіряйте за допомогою зубочистки. По готовності, дайте пирогу з вишнею та горішками повністю охолонути, вийміть його з форми. За бажанням посипте цукровою пудрою і приємного чаювання.