Підготувати необхідні прдукты
1. Борошно і масло розтерти так, щоб вийшла крихта, додати упаковку розпушувача, щіпка солі і ванілін.
2. В отриману масу вбити яйце, замісити м’яке тісто. Якщо маса буде сильно липнути, можна додати ще кілька ложок борошна. Накрити тісто поліетиленовим мішком, відправити в холод на 1 – 1,5 години.
3. Розділити тісто на 2 рівні частини. Більшу половину (це буде основа пирога) рівномірно розподілити по посуді, в якій буде випікатися десерт.
4. З ананасів злити розсіл. Рівномірно розподілити по тесту.
5. Накрити ананаси другою половинкою тіста, залишивши серединку не закритою. Випікати близько півгодини. Температура 190 – 210 градусів. Остудити.
При сервіровці можна зверху посипати цедрою цитрусових фруктів або цукровою пудрою.