Пиріг з консервованою рибою

Пиріг з консервованою рибою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо смачний рибний пиріг.

Інгредієнти

Борошно – 1,5 склянки
Розпушувач – 2 чайні ложки
Горбуша (консервована) – 500-550 грам
Рослинна олія – для змащування форми
Масло вершкове – 180 грам
Яйце – 3 штуки
Сметана (не жирна) – 350 мілілітрів
Зелень – за смаком
Сіль – 1 ложечка

Як приготувати Пиріг з консервованою рибою

На сьогоднішній день дуже велика кількість різних пирогів. Серед них не рідко пироги, які не солодкі, а з м’ясом або рибою. Вони також дуже смачні і дуже затребувані. Про рецепт пирога з консервованою рибою далі піде мова.

Покроковий рецепт

Беремо глибоку мисочку, наливаємо сметану і додаємо в неї вершкове масло. Солимо. Перемішуємо. Просіваємо борошно (дві ложки борошна потрібно залишити) і додаємо розпушувач. Робимо заміс ручками і отримуємо тісто!

Приготуємо начинку!
Дістаємо іншу миску. У неї з баночок виймаємо рибку і розминаємо її. Рибний сік потрібно злити. Безпосередньо на рибу дрібно наріжемо зелень. Горбушу і зелень перемішуємо. Начинка готова!

Переходимо до випічки пирога!
Для початку приготуємо заливку. Для цього беремо формочку від міксера і в неї розбиваємо яйця. Додамо трішки солі. За допомогою міксера збиваємо. Після чого додаємо решту сметану і 2 ложки пшеничного борошна. Заливка готова!

Беремо форму для випікання. Її змастимо трохи рослинним маслом. Укладаємо у форму тісто. Розрівнюємо і робимо бортики. Викладаємо на тісто рибу з зеленню. Зверху поливаємо майбутній пиріг з рибою заливкою. Ставимо форму в духовку. Готуватися пиріг в розігрітій духовці 180 градусів. Час готування приблизно 45 хвилин.

Після закінчення зазначеного вище часу пиріг з консервованою рибою готовий! Його можна дістати з духовки. Трохи остудити і подавати до столу.