У глибоку миску всипати 2 ст. борошна і влити розтоплений маргарин.
Розбити яйця.
Всипати цукровий пісок і сіль.
Влити тепле молоко.
Всипати дріжджі.
Замісити рідке тісто і поставити його в тепле місце хвилин на 30.
Коли дріжджі подіють і маса трохи підніметься, підсипати борошна і замісити густе тісто. Буде потрібно близько 0,5 склянки. Тісто вийде м’яким і не повинно липнути до рук. Залишити підніматися в теплому місці.
Готове відпочиле тісто розділити на 3 частини. Одну частину розкачати в пласт і викласти на дно змащеної маслом форми.
З однієї частини зробити довгий джгут і укласти його по колу, з’єднуючи з плоскою коржем. Покласти повидло.
З решти тіста розкачати невеликі джгутики, сплести їх між собою і прикрасити пиріг.
Поверхню пирога змастити збитим яйцем і залишити на 30 хвилин.
Через півгодини піднявся пиріг поставити в нагріту до 180 градусів духовку. Час випікання – 30 хвилин.
Вийняти пиріг з духовки і змастити вершковим маслом.
Остудити і подати до чаю. Приємного чаювання.