Зовсім нескладний у приготуванні, цілком підійде для прийому гостей.
Інгредієнти
Маргарин – 1 пакет | |
Яйця – 3 | |
Цукровий пісок – Цукровий пісок – неповний стакан | |
Варення (обов’язково кисле: сливове, смородинове і т. д.) – 1 склянка | |
Сіль, сода – по 1 чайній ложечці. | |
Борошно пшеничне – 300 грам | |
Масло рослинне – для змазування |
Як приготувати Пиріг з варенням “Домашній”
Смак цього пирога я знаю з дитинства. Мама пекла його по вихідних.
Покроковий рецепт
З чого готуємо:
Маргарин розтопити,
додати цукор, остудити.
У масу поступово ввести всі, крім яєць, розмішати.
Їх треба збити в інший посуд, влити туди ж.
Масу довести до однорідного стану. Форму для випікання промазати маслом, плиту заздалегідь розігріти.
Хвилин 40 чекаємо. Готовий десерт прикрашається цукровою пудрою, шматочками зефіру. Виходить навіть у молодої господині!