Пиріг зі смаженими помідорами і оливками

Пиріг зі смаженими помідорами і оливками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропоную вам рецепт не солодкого пирога з пісочного тіста. З листкового тіста виходить повітряна і ніжна випічка, хоча вміст жиру в даному тесті величезна кількість. Приготування листкового тіста займає велику кількість часу, тому я частенько використовую вже готове магазинне листкове тісто. До того ж, воно нічим не гірше домашнього, у всякому разі, на смак (звичайно, це за умови, що тісто в магазині правильно зберігали).

Дам деякі поради по випічці листкового тіста:
– Листкове тісто потрібно випікати в добре розігрітій духовці. Зазвичай температура при випічці – 180-200 градусів. Тісто випікається від 10 до 25 хвилин, в залежності від розмірів виробу.
– Листкове тісто чудово поєднується з прянощами і травами.
– Вживати випічку з листкового тіста краще відразу, тепла вона смачніша. При тривалому зберіганні тісто може придбати неприємний смак.

Пиріг з листкового тіста нікого не залишить байдужим.
Час на підготовку всіх інгредієнтів — близько 5-ти хвилин і печеться хвилин 10-15. Пригощайтеся!

Покроковий рецепт