Пишні панкейкі на молоці, з чорницею

Пишні панкейкі на молоці, з чорницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачні, ніжні та яскраві панкейкі з чорницею виглядають на столі дуже ефектно, тому їх можна включити в меню для святкового столу.

Інгредієнти

свіжа чорниця – половина склянки
кам’яна сіль мелкомолотая – за смаком
коричневий цукровий пісок – чотири ст. ложки
сирі курячі жовтки – три штуки
незбиране молоко – 230 мл
сода харчова – одна чайна ложка
солодке масло вершкове м’яке – три ст. ложки
сирі курячі білки – три штуки
високосортний борошно пшеничне просеянная – 170 р

Як приготувати Пишні панкейкі на молоці, з чорницею

Смачні, ніжні та яскраві панкейкі з чорницею виглядають на столі дуже ефектно, тому їх можна включити в меню для святкового столу.

Покроковий рецепт

Злегка збити яєчні жовтки, поступово влити тепле молоко, продовжити процес збивання інгредієнтів ще одну хвилину.

Потім насипати трохи харчової соди, додати розм’якшене масло і борошно.

За допомогою блендера компоненти перемішати до утворення дуже густої кремоподібної маси, в якій не повинно залишитися жодної грудочки.

Насипати в отримане тісто промиту чорницю. А якщо не вдалося знайти свіжі ягоди, то можна використовувати заморожені плоди, все перемішати ще раз.

Потім збити в окремому посуді з цукром охолоджені сирі білки.

Додати білкову солодку масу в тісто, після чого підготувати сковорідку, прогріти в ній масло.

Обсмажити панкейкі з чорницею, потім подавати це ласощі з рідким медом, сметанкою або яким-небудь солодким соусом.