Смачні, ніжні та яскраві панкейкі з чорницею виглядають на столі дуже ефектно, тому їх можна включити в меню для святкового столу.
Інгредієнти
свіжа чорниця – половина склянки | |
кам’яна сіль мелкомолотая – за смаком | |
коричневий цукровий пісок – чотири ст. ложки | |
сирі курячі жовтки – три штуки | |
незбиране молоко – 230 мл | |
сода харчова – одна чайна ложка | |
солодке масло вершкове м’яке – три ст. ложки | |
сирі курячі білки – три штуки | |
високосортний борошно пшеничне просеянная – 170 р |
Смачні, ніжні та яскраві панкейкі з чорницею виглядають на столі дуже ефектно, тому їх можна включити в меню для святкового столу.
Покроковий рецепт
Злегка збити яєчні жовтки, поступово влити тепле молоко, продовжити процес збивання інгредієнтів ще одну хвилину.
Потім насипати трохи харчової соди, додати розм’якшене масло і борошно.
За допомогою блендера компоненти перемішати до утворення дуже густої кремоподібної маси, в якій не повинно залишитися жодної грудочки.
Насипати в отримане тісто промиту чорницю. А якщо не вдалося знайти свіжі ягоди, то можна використовувати заморожені плоди, все перемішати ще раз.
Потім збити в окремому посуді з цукром охолоджені сирі білки.
Додати білкову солодку масу в тісто, після чого підготувати сковорідку, прогріти в ній масло.
Обсмажити панкейкі з чорницею, потім подавати це ласощі з рідким медом, сметанкою або яким-небудь солодким соусом.