Пісна закуска – тортілья з буряком

Пісна закуска – тортілья з буряком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тортилья – це коржик з начинкою. В якості начинки можна використовувати: пересмажені або сирі овочі, сир з овочами або навіть сир з фруктами, гриби.

Покроковий рецепт

1. Буряк відваріть (краще відварити заздалегідь, щоб швидше все приготувати), почистіть і натріть на дрібній тертці. Відкладіть в сторону.

2. Приготуйте тортилью. Збийте виделкою яйце, додайте щіпку солі і воду, перемішайте.

3. Для цього змішайте воду з яйцем, приправити сіллю.

4. Просійте борошно пшеничне, а вівсяну подрібніть в блендері. Вівсяну і пшеничну муку змішайте, вилийте в неї збите яйце. Добре вимісіть тісто руками. Розкачайте тісто на тонкі пласти круглої форми.

5. Розігрійте сковороду без масла. Кожну тортилью обсмажте на сухій сковороді по хвилині з обох сторін.

6. Перекладіть терту буряк, дрібно нарізаний або натертий часник в миску. Додайте сіль, чорний мелений перець, сухий базилік, лимонний сік, оливкова олія, перемішайте.

7. На середину тортильї викладіть листя салату, зверху покладіть буряк і загорніть корж. Подавайте до столу.