Пісне рагу з кольорової капусти, тушковане з морквою та цибулею
Інгредієнти
Кольорова капуста – 1 шт. | |
Морква – 2 шт. | |
Цибуля – 3 шт. | |
Часник – 1 головка | |
Кетчуп – 2 ст. л. | |
Коріандр – 1 ч. л. | |
Чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком |
Чудова альтернатива звичним рагу з картоплі – рагу з цвітною капустою, цибулею, морквою і часником. Смачно, ситно і корисно, адже тут немає нічого смаженого і жирного. Корисне пісне блюдо.
Покроковий рецепт
1. Овочі помити. Моркву очистити, нарізати кільцями. Якщо шматки великі, то півкільцями.
2. Цибуля очистити від лушпиння і нарізати четвертинками.
3. Цвітну капусту розібрати на невеликі суцвіття.
4. Часник очистити від лушпиння. Зубчики залишаємо цілими.
5. Скласти овочі в каструлю. Залити водою. Додати спеції. В кінці готування додати кетчуп.
6. Гасити цвітну капусту з морквою і цибулею 50-60 хвилин під кришкою.