Пісне рагу з кольорової капусти, тушковане з морквою та цибулею

Інгредієнти
| Кольорова капуста – 1 шт. | |
| Морква – 2 шт. | |
| Цибуля – 3 шт. | |
| Часник – 1 головка | |
| Кетчуп – 2 ст. л. | |
| Коріандр – 1 ч. л. | |
| Чорний перець – за смаком | |
| Сіль – за смаком |
Чудова альтернатива звичним рагу з картоплі – рагу з цвітною капустою, цибулею, морквою і часником. Смачно, ситно і корисно, адже тут немає нічого смаженого і жирного. Корисне пісне блюдо.
Покроковий рецепт

1. Овочі помити. Моркву очистити, нарізати кільцями. Якщо шматки великі, то півкільцями.

2. Цибуля очистити від лушпиння і нарізати четвертинками.

3. Цвітну капусту розібрати на невеликі суцвіття.

4. Часник очистити від лушпиння. Зубчики залишаємо цілими.

5. Скласти овочі в каструлю. Залити водою. Додати спеції. В кінці готування додати кетчуп.

6. Гасити цвітну капусту з морквою і цибулею 50-60 хвилин під кришкою.
