Пісне рагу з цвітної капусти

Пісне рагу з цвітної капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пісне рагу з кольорової капусти, тушковане з морквою та цибулею

Інгредієнти

Кольорова капуста – 1 шт.
Морква – 2 шт.
Цибуля – 3 шт.
Часник – 1 головка
Кетчуп – 2 ст. л.
Коріандр – 1 ч. л.
Чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Пісне рагу з цвітної капусти

Чудова альтернатива звичним рагу з картоплі – рагу з цвітною капустою, цибулею, морквою і часником. Смачно, ситно і корисно, адже тут немає нічого смаженого і жирного. Корисне пісне блюдо.

Покроковий рецепт

1. Овочі помити. Моркву очистити, нарізати кільцями. Якщо шматки великі, то півкільцями.

2. Цибуля очистити від лушпиння і нарізати четвертинками.

3. Цвітну капусту розібрати на невеликі суцвіття.

4. Часник очистити від лушпиння. Зубчики залишаємо цілими.

5. Скласти овочі в каструлю. Залити водою. Додати спеції. В кінці готування додати кетчуп.

6. Гасити цвітну капусту з морквою і цибулею 50-60 хвилин під кришкою.