Домашні грибні котлети стануть справжньою окрасою столу. Приготувати їх досить просто, адже використовуються печериці. Цей вид грибів доступний в будь-який час року.
Інгредієнти
свіжих грибів – один кг | |
цибулинки – одна головка | |
манної крупи – три ложки | |
сухарі для панірування | |
перець з сіллю – за смаком | |
рослинне масло – для смаження | |
сметана – при подачі |
Дотримуєтесь посту, тоді цей рецепт для вас – пісні котлети з грибів з додаванням манки, обсмажені і потім запечені в духовці.
Покроковий рецепт
1. Гриби промивають, нарубують досить дрібно. Далі смажать в олії до того моменту, поки що виділився з продукту сік не випарується як мінімум наполовину.
2. До грибів додають манку і томят на тихому вогні ще десять хвилин. Цибулю обчищають, шаткують і смажать окремо до золотистого стану, потім відправляють до печерицям.
3. Масу солять і перчать, і відразу ділять на котлетки. Панірують пісні котлети в сухарях.
4. Смажать котлети на сковорідці на рослинній олії до появи рум’яної скоринки. Далі перекладають в прогріту до 180 градусів духовку на десять хвилин і доводять до готовності.
5. Готові пісні грибні котлети краще всього подавати зі сметаною, але можна використовувати будь-соус. Приємного апетиту!