Рецепт простий і доступний кожному. Грошовий коштів і сил, на щастя, витратити зовсім небагато, а обід буде по-справжньому затишний і атмосферний.
Інгредієнти
Гарбуз – 500 грам | |
Морква – 1 штука | |
Цибуля ріпчаста – 1 штука | |
Яблуко – 1 штука | |
Спеції – за смаком щіпка | |
Сіль – за смаком щіпка | |
Часник – 3 зубчики | |
Білий хліб – Полбулки |
Такий супчик дуже актуальне в осінній час. Він дуже багатий вітамінами і не дозволить вам застудитися, крім цього він шалено смачний і порадує всіх членів вашої родини. Ключовий момент тут, як можна здогадатися, це гарбуз. Не варто брати занадто велику гарбуз, достатньо буде маленькою тиковкі.
Покроковий рецепт
Моєму гарбуз і розрізаємо її на дві рівні і красиві частини. Вирізаємо серцевину.
Моркву і цибулю ріжемо на дрібні шматочки кубиками.
Часник очищаємо і теж ріжемо на дрібні частини.
Потім беремо гарбуз, очищаємо його від шкірки і нарізаємо великими кубиками. Яблуко розрізаємо на дві частини і вирізаємо серцевину.
Додаємо сіль, чорний меленої перець, італійську приправу і гострий чилі в подрібненому вигляді.
Всі складові перекладаємо в каструлю і перемішуємо. Заливаємо водою і ставимо на середній вогонь.
Поки овочі готуються, зробимо сухарики. Беремо білий хліб і нарізаємо його кубиками.
Обсмажуємо отримані шматочки до скоринки на оливковій олії. Сухарики готові до вживання.
Препаровані овочі подрібнюємо за допомогою блендера. Суп-пюре з гарбуза готовий!