Пісний суп-пюре з гарбуза

Пісний суп-пюре з гарбуза – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт простий і доступний кожному. Грошовий коштів і сил, на щастя, витратити зовсім небагато, а обід буде по-справжньому затишний і атмосферний.

Інгредієнти

Гарбуз – 500 грам
Морква – 1 штука
Цибуля ріпчаста – 1 штука
Яблуко – 1 штука
Спеції – за смаком щіпка
Сіль – за смаком щіпка
Часник – 3 зубчики
Білий хліб – Полбулки

Як приготувати Пісний суп-пюре з гарбуза

Такий супчик дуже актуальне в осінній час. Він дуже багатий вітамінами і не дозволить вам застудитися, крім цього він шалено смачний і порадує всіх членів вашої родини. Ключовий момент тут, як можна здогадатися, це гарбуз. Не варто брати занадто велику гарбуз, достатньо буде маленькою тиковкі.

Покроковий рецепт


Моєму гарбуз і розрізаємо її на дві рівні і красиві частини. Вирізаємо серцевину.

Моркву і цибулю ріжемо на дрібні шматочки кубиками.


Часник очищаємо і теж ріжемо на дрібні частини.

Потім беремо гарбуз, очищаємо його від шкірки і нарізаємо великими кубиками. Яблуко розрізаємо на дві частини і вирізаємо серцевину.

Додаємо сіль, чорний меленої перець, італійську приправу і гострий чилі в подрібненому вигляді.

Всі складові перекладаємо в каструлю і перемішуємо. Заливаємо водою і ставимо на середній вогонь.

Поки овочі готуються, зробимо сухарики. Беремо білий хліб і нарізаємо його кубиками.

Обсмажуємо отримані шматочки до скоринки на оливковій олії. Сухарики готові до вживання.

Препаровані овочі подрібнюємо за допомогою блендера. Суп-пюре з гарбуза готовий!