Суп з сочевицею і картоплею – перша страва для пісних днів
Інгредієнти
Картопля – 2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 2 шт. | |
Сочевиця – 100 гр. | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Пісний суп з сочевицею
Овочевий суп з сочевицею – ситний і корисний варіант не тільки для пісного меню, але і звичайного обіду. Підходити також для венеціанців і для людей, що стежать за фігурою
Покроковий рецепт
1. Овочі помити, очистити. Картоплю і цибулю нарізати маленькими кубиками, моркву натерти на крупній тертці.
2. Картоплю скласти в каструлю, промити від крохмалю, залити водою і поставити на вогонь. Коли картопля закипить, зняти піну і додати інші інгредієнти. Посолити, додати спеції, якщо хочете. Варити до готовності.