Рецепт цієї піци приїхав з Польщі.Неймовірно смачна,ніжне тісто і начинка смакота

Інгредієнти
| вода – 100 тепла | |
| дріжджі – 0,5 чайних ложки | |
| сіль – 1 чайна ложка | |
| цукор – 1 чайна ложка | |
| борошно – 2 склянки | |
| яйце – 1 штука | |
| олія рослинна – 1 столова ложка | |
| кетчуп – 50 грам | |
| помідор – 1 штука | |
| бекон – 200 грам | |
| перець болгарський – 1 штука | |
| сир моцарелла – 400 грам |
Для дітей і дорослих немає нічого смачніше домашньої піци,приготованої власними руками
Покроковий рецепт

Розчинити дріжджі в теплій воді.

З води, сухих дріжджів, солі, цукру, борошна – 1 склянку, яйця і рослинної олії замісити легке тісто.

Потім додати ще 1 склянку борошна підмішуючи.Це кількість продуктів на 2 піци діаметром 25 сантиметрів.Дати тісту підійти приблизно 20 хвилин.

Тісто розкачати,по тесту змастити кетчупом,викласти бекон порізаний тонкими скибочками,помідор,перець болгарський,посипати сіллю,перцем,і на свій розсуд приправою до піци.

Піцу відправити в духовку на 20-30 хвилин,перед закінченням часу випічки посипати піцу тертим сиром “моцарела”

Піцу краще всього є гарячою, поки сир тягнеться. Пригощайтеся! Приємного апетиту!
