Рецепт цієї піци приїхав з Польщі.Неймовірно смачна,ніжне тісто і начинка смакота
Інгредієнти
вода – 100 тепла | |
дріжджі – 0,5 чайних ложки | |
сіль – 1 чайна ложка | |
цукор – 1 чайна ложка | |
борошно – 2 склянки | |
яйце – 1 штука | |
олія рослинна – 1 столова ложка | |
кетчуп – 50 грам | |
помідор – 1 штука | |
бекон – 200 грам | |
перець болгарський – 1 штука | |
сир моцарелла – 400 грам |
Для дітей і дорослих немає нічого смачніше домашньої піци,приготованої власними руками
Покроковий рецепт
Розчинити дріжджі в теплій воді.
З води, сухих дріжджів, солі, цукру, борошна – 1 склянку, яйця і рослинної олії замісити легке тісто.
Потім додати ще 1 склянку борошна підмішуючи.Це кількість продуктів на 2 піци діаметром 25 сантиметрів.Дати тісту підійти приблизно 20 хвилин.
Тісто розкачати,по тесту змастити кетчупом,викласти бекон порізаний тонкими скибочками,помідор,перець болгарський,посипати сіллю,перцем,і на свій розсуд приправою до піци.
Піцу відправити в духовку на 20-30 хвилин,перед закінченням часу випічки посипати піцу тертим сиром “моцарела”
Піцу краще всього є гарячою, поки сир тягнеться. Пригощайтеся! Приємного апетиту!