Тісто готується дуже просто, а начинку і соус можете зробити на свій смак
Інгредієнти
борошно – 2 склянки | |
вода – 1 стакан | |
дріжджі 11 г (чайна ложка) | |
сіль – за смаком | |
цукор – за смаком | |
ковбаса – 200 грамів | |
перець солодкий – 1 | |
помідор – 1 | |
сир – 150грамм |
Кожен з нас любить піцу. Але замовляти з піцерій не у кожного є така можливість. Цей рецепт дуже простий у приготуванні і доведеться до вподоби кожній господині.
Покроковий рецепт
Робимо тісто:
у склянку теплої води додаємо дріжджі і залишаємо на три хвилини що б вони розчинилися. Потім висипаємо борошно і додаємо сіль, цукор за смаком. Залишаємо тісто на 35-45 хв. після того як тісто підійде починаємо його розгортати. Якщо тісто рідкувате можете додати борошно. Не забудьте змастити ручки рослинним масло, що б тісто не прилипало.
Потім тісто викладаємо у форму для піци і змащуємо соусом. Можете зробити сирні бортики. Для цього тісто розкатуєте більше ніж розмір самої форми і закатываете в борт тертий сир.
Викладіть начинку і зверху ще трохи соусу. Потім затираете все це справа сиром і в духовку на 220 градусів хвилин на 40.
Піца готова, задоволена сім’я і найприємнішого Вам апетиту.