Уявляю вашій увазі рецепт дуже простого, але дуже смачного плову.
Покроковий рецепт
Для приготування знадобиться добре нагріти посуд, в ідеалі, казан. Влити невелику кількість рослинного масла.
Дрібно нарізати курку, закинути в кипляче масло, трохи загасити.
Потім додати цибулю та моркву. Морква бажано нашаткувати ножем, ніж терти на тертці, так вона збереже свою форму. Ще трохи загасити до м’якості овочів.
Додати сіль і приправи за смаком.
Засипати рис.
Залити вміст казана гарячою водою.
На сильному вогні дочекатися закипання.
Після закипання зменшити вогонь до мінімуму і, не перемішуючи, довести до готовності.
У напівготовий плов покласти кілька зубчиків часнику.
Після закінчення 45 хвилин, перемішати плов. Блюдо готове. Приємного апетиту.