Ці фаршировані помідори припадуть всім гостям за смаком, так що сміливо їх можна готувати до святкового застілля. Крім того, багато продуктів не потрібно, як і вільного часу.
Інгредієнти
лосось консервований – 1 банка | |
стебло селери – 1 стебло | |
цибулина – 1 невелика | |
кріп – 1 ст. ложка дрібно порізаний | |
перець – за смаком | |
сіль – за смаком | |
сметана або нежирый йогурт – 1-2 ст. ложки приблизно | |
помідори черрі – 30 шт. приблизно | |
паприка – 2 щіпки |
Ці фаршировані помідори припадуть всім гостям за смаком, так що сміливо їх можна готувати до святкового застілля. Крім того, багато продуктів не потрібно, як і вільного часу.
Покроковий рецепт
1. Спочатку промиваємо помідори, зрізаємо у них верхівки, акуратно ложечкою видаляємо всю м’якоть.
2. Відкриваємо консерву з лососем, перекладаємо рибу в чашку, мнемо виделкою.
3. Беремо стебло селери, моєму, дрібненько нарізаємо. Тут же чистити і дрібно ріжемо цибулю і кріп. Все це закидаємо в чашу з лососем.
4. Рибу з зеленню перемішуємо, пробуємо на смак, солимо і перчимо. Заправляємо начинку сметаною або нежирним йогуртом, ще раз перемішуємо.
5. Підготовлені раніше помідори наповнюємо салатиком з лосося. Укладаємо овочі на тарілку (щоб помідори стійко стояли на блюді, можна зрізати «попку»). Зверху посипаємо фаршировані помідори паприкою і подаємо до столу.
6. При бажанні помідори можна заповнити будь-якими начинками: смаженими грибочками, яйцями, сиром…