Легка закуска – фаршировані помідори з рисовим салатом з овочів і шинки.
Інгредієнти
Помідори – 4 шт. | |
Рис варений – 2 ст. ложки | |
Горошок – 2 ст. ложки | |
Кукурудза консервована – 2 ст. ложки | |
Шинка або варена ковбаса – 2 ст. ложки | |
Олія оливкова – 1 ст. ложка | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Помідори з рисовим салатом з овочів і шинки
Порада: ви можете горошок, кукурудзу замінити вареною морквою, а ковбасу/шинку вареною куркою або грибами.
Покроковий рецепт
Як приготувати фаршировані помідори:
1. У помідорів зріжте кришечку. За допомогою чайної ложки вийміть м’якоть з кожного помідора.
2. Змішайте в мисці варений рис, консервовану кукурудзу, горошок.
3. Поріжте ковбасу або шинку кубиками, додайте до рису з овочами.
4. Заправте салат оливковою олією, посоліть за смаком, перемішайте.
5. Акуратно заповніть чашечки помідорів приготованою сумішшю. Подавайте до столу.