Приготуйте м’ясний фарш, пропустивши шматочки м’яса, сала і цибулі через м’ясорубку.
Посоліть, поперчіть і додайте улюблені спеції за смаком. Якщо фарш сухуватий, то влийте трохи води. Перемішайте і приберіть в бік.
Всипте борошно (3/4 частини) в глибоку миску, зробіть поглиблення і додайте сіль.
Розбийте яйце.
Щоб вода вийшла крижаний, покладіть в неї шматочок льоду. Додайте воду в муку.
Влийте олію і перемішайте.
Коли тісто стане досить густим, перекладіть його на робочу поверхню і рухати руками 10-15 хвилин, підсипаючи борошно. Готове тісто має бути еластичним і не липнути до рук. Дайте тісту відпочити 5-10 хвилин.
Відокремте частину тіста, скачайте її в джгут і розрізати на кілька частин. Кожну скачайте в кульки, розміром з тенісний м’яч.
Кожну кульку розкачати в корж діаметром 5-6 див. На коржі покладіть м’ясну начинку.
Сформуйте позу, защипывая край коржі в центрі. При цьому вгорі у центрі повинна залишитися дірочка.
Зліпіть таким чином всі коржі. Із зазначеної кількості продуктів виходить 40-45 штук. Пози можна заморозити.
Варіть пози на пару, використовуючи пароварку, мультиварку і т. д. Час варіння тільки що зліплених поз – 20 хвилин, заморожених – 25 хвилин.
Пози готові. Виймайте і їжте гарячими. Вони чудово поєднуються з майонезом, соєвим соусом, кетчупом.