Приголомшливі гарбузове батончики з сирним кремом

Приголомшливі гарбузове батончики з сирним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбузове пюре потрібно готувати заздалегідь, для цього слід очистити м’якоть гарбуза, потім нарізати його шматками, викласти в насадку пароварки і готувати до м’якості, а на це може піти приблизно п’ятнадцять хвилин або трохи більше часу.

Якщо пароварки немає в наявності, то гарбуз можна приготувати в мікрохвильовій печі або просто відварити її в малій кількості води. Дуже важливо не но розварювати сильно гарбузову м’якоть, інакше вона стає водянистою і втратить свій тонкий і дивно приємний аромат, природно, в цьому випадку і страва вийде не таки вже смачним.

Покроковий рецепт