Приголомшливі гарбузове батончики з сирним кремом

Приголомшливі гарбузове батончики з сирним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свіжоприготоване гарбузове пюре ненадовго викласти на сито, щоб з нього стекли всі надлишки рідини, далі в миску великого розміру викласти курячі яйця, збити їх до утворення щільної піни. Додати гарбузове та яблучне пюре, а також трохи олії і цукровий пісок, після цього з’єднати в іншій мисці спеції із сіллю, розпушувач з цільнозерновий і пшеничним борошном.

Сипучі інгредієнти перемішати і пересипати в солодку гарбузову суміш, потім вимісити тісто, перелити його в невелику глибоку форму, поставити в духову шафу і протягом півгодини запікати при 180 градусах.

Поки запікається гарбузовий корж для майбутніх батончиків, можна приготувати сирний крем, а для цього з’єднати в одній посуді цукрову пудру і рікотту, збити.

Як тільки гарбузовий корж приготується, потрібно залишити його на решітці до повного остигання, після цього акуратно дістати з форми, змастити рівномірно сирним повітряним кремом і присипати подрібненими горішками.

Відправити ласощі хвилин на тридцять у холодильник, потім дістати його, нарізати невеликими прямокутниками і подавати з теплим молоком або з ароматною кавою.