Охолоджену курячу грудку відокремлюємо на обробній дошці від кістки і нарізаємо у формі дрібних кубиків. Можна просто розщепити куряче м’ясо руками на волокна.
Очищаємо від «мундира» відварну картоплю. Його для салату також наріжемо кубиками. Картопляну нарізку відправляємо до подрібненого курячого м’яса в миску.
Наступний інгредієнт – маринований огірочок. Можна взяти і солоний. Подрібнюємо також даний продукт у формі кубиків. Відправляємо огіркові кубики в миску до інших компонентів салату.
Зелений консервований горошок спочатку відкидаємо на сито, щоб злити зайвий сік, а потім вже додаємо його в салат.
Інгредієнти приправляємо до смаку сіллю, заправляємо улюбленим майонезом.
Перемішуємо інгредієнти салату.
При подачі на стіл прикрашаємо салат сухариками. Приємного перекусу!