Простий салат з курячої грудки і зеленого горошку

Простий салат з курячої грудки і зеленого горошку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Охолоджену курячу грудку відокремлюємо на обробній дошці від кістки і нарізаємо у формі дрібних кубиків. Можна просто розщепити куряче м’ясо руками на волокна.

Очищаємо від «мундира» відварну картоплю. Його для салату також наріжемо кубиками. Картопляну нарізку відправляємо до подрібненого курячого м’яса в миску.

Наступний інгредієнт – маринований огірочок. Можна взяти і солоний. Подрібнюємо також даний продукт у формі кубиків. Відправляємо огіркові кубики в миску до інших компонентів салату.

Зелений консервований горошок спочатку відкидаємо на сито, щоб злити зайвий сік, а потім вже додаємо його в салат.

Інгредієнти приправляємо до смаку сіллю, заправляємо улюбленим майонезом.

Перемішуємо інгредієнти салату.

При подачі на стіл прикрашаємо салат сухариками. Приємного перекусу!