Простий салат з курячої грудки і зеленого горошку

Простий салат з курячої грудки і зеленого горошку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щоб приготувати ситний і простий в реалізації салат з консервованим зеленим горошком, потрібно заздалегідь відварити наступні інгредієнти: куряче філе (грудки) і картопляні бульби. До речі, можливо ці інгредієнти залишилися у вас після приготування інших салатів, тоді ще краще. Ми просто подрібнити потрібні інгредієнти, з’єднаємо їх в мисці і заправити майонезом. З приводу заправки майонез можна використовувати будь, вибирайте той, який є у вас в холодильнику на момент приготування страви. Салат є базовим його можна доповнювати іншими інгредієнтами. Подробиці готування смачного салату з відвареної курячої грудки з консервованим зеленим горошком описані покроково з фото нижче.

Покроковий рецепт