Простий салат з тунцем, яйцем і селерою

Простий салат з тунцем, яйцем і селерою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже простий у приготуванні салатик. Простота полягає у використанні консервів. На готування піде всього двадцять хвилин.

Покроковий рецепт

1. Тунця перекладають у глибоку ємність і за допомогою виделки розділяють на невеликі шматочки. Додають порізаний корінь селери і огірок.

2. Яйця заздалегідь відварюють, охолоджують, очищають і подрібнюють зручним способом.

3. Заправляють салат з тунця звичайним майонезом.

4. Перед подачею тарілку вистилають зеленню: листям салату, савойської капустою або китайською капустою.

5. Потім перекладають салат і подають до столу.

*Можна і зовсім обійтися без солі, так як консерви часто і так самі по собі солоні., плюс…наявність майонезу.