Пряна куряча грудка, тушкована в сметані

Пряна куряча грудка, тушкована в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для страви. Гарненько вимити курячу грудинку, очистити часник і цибулю.

В розігріте оливкове масло помістити гілочки чебрецю і ялівець.

Нарізати часточками часник.

Додати часничок обсмажуватися до трав.

Нарізати половинку цибулини півкільцями.

І також додати цибулю на сковорідку.

Нарізати кубиком курячу грудинку.

Помістити курку тушкується до трав і цибулі.

Посипати шматочки грудинки солодкою паприкою і тушкувати м’ясо до готовності.

Залити страву сметаною і тушкувати до стану густого соусу.

Нашаткувати кріп або кинзу і додати в сковорідку до киплячої курочці.

Якщо рідина довго не випаровується або хочеться зробити блюдо густей – додайте ложечку борошна, щоб затягнути сметанний соус.

Подавати курочку в сметані з будь-яким гарніром або салатом. Приємного апетиту!