Підготувати всі інгредієнти для страви. Гарненько вимити курячу грудинку, очистити часник і цибулю.
В розігріте оливкове масло помістити гілочки чебрецю і ялівець.
Нарізати часточками часник.
Додати часничок обсмажуватися до трав.
Нарізати половинку цибулини півкільцями.
І також додати цибулю на сковорідку.
Нарізати кубиком курячу грудинку.
Помістити курку тушкується до трав і цибулі.
Посипати шматочки грудинки солодкою паприкою і тушкувати м’ясо до готовності.
Залити страву сметаною і тушкувати до стану густого соусу.
Нашаткувати кріп або кинзу і додати в сковорідку до киплячої курочці.
Якщо рідина довго не випаровується або хочеться зробити блюдо густей – додайте ложечку борошна, щоб затягнути сметанний соус.
Подавати курочку в сметані з будь-яким гарніром або салатом. Приємного апетиту!