Пряна куряча грудка, тушкована в сметані

Пряна куряча грудка, тушкована в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжна, ароматна, вершкова і смачна – курочка в сметані. Для цієї страви можна брати як курячу грудинку, так і м’ясо стегна або гомілки – м’ясо залишиться ніжним і відмінно зіграє з компонентами страви. Особливий смак курки надає обсмажений часник з ароматними травами. Підбирайте спеції за смаком. Я використовую набір італійських прянощів – розмарин, орегано, чебрець, ягоди ялівцю.

Блюдо виходить поживний, ситний і дуже ніжним. Страва не калорійно, якщо ж хочете дуже низькокалорійна – використовувати нежирну сметанку. Подавайте таку курочку в сметані з рисом, картоплею або як доповнення до макаронів. Перевага такої страви в його швидкому приготуванні – близько десяти хвилин безпосередньо на приготування. Експериментуйте з прянощами, спеціями і гарнірами. Спробуйте приготувати таку смачну курочку – і ви закохаєтесь в це просте, але вишукане за смаковими якостями блюдо.

Покроковий рецепт