Пряна маринована скумбрія

Пряна маринована скумбрія – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Маринована скумбрія – це дуже легке в приготуванні блюдо, яке відмінно підійде для будь-якого свята або застілля. Для маринування рибки важливо підібрати правильний розчин, який не тільки зробить скумбрію смачною і ароматною, але й збереже її пружну структуру. Для приємного пряного смаку я використовую прянощі – коріандр, ягоди ялівцю і чебрець. Обов’язково додаю сіль і суміш ароматних перців. Для щільної структури скумбрії в маринад додаю горілку – алкоголь зробить рибні волокна пружними і щільними. Маринуватися рибка має 2 дні, але для більш малосольного варіанти можна залишити скумбрію всього на добу.

Покроковий рецепт