.
Інгредієнти
Риба Тріска – на 1 кг | |
Лимонний сік половини лимона | |
Паприка – 1 чайна ложка | |
Часник – 1 зубчик | |
Петрушка – 1 гілочка | |
Кмин – 0,5 чайної ложки | |
Оливкова олія – 3 столові ложки (або рослинне) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Пряна маринована тріска на овочевій подушці
Покроковий рецепт
Змішати всі інгредієнти, обмазати маринадом рибу з усіх боків. Прибрати в холодильник на 1,5-2 години.
На розпеченій сковороді на олії обсмажити рибу з одного боку 2 хвилини і з іншого – 2 хвилини (середній вогонь). Рибу важливо не перепечеться, інакше вона вийде сухою.
Овочі дрібно порізати, обсмажити на олії на сковороді до готовності (в моєму випадку це цукіні, червоний і жовтий помідор, ви можете взяти за своїм смаком).
Овочі викласти на тарілку. На смажені овочі викласти промаринованную смажену тріску. Прикрасити зеленню.
Приємного апетиту!