Пряна маринована тріска на овочевій подушці

Пряна маринована тріска на овочевій подушці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Змішати всі інгредієнти, обмазати маринадом рибу з усіх боків. Прибрати в холодильник на 1,5-2 години.

На розпеченій сковороді на олії обсмажити рибу з одного боку 2 хвилини і з іншого – 2 хвилини (середній вогонь). Рибу важливо не перепечеться, інакше вона вийде сухою.

Овочі дрібно порізати, обсмажити на олії на сковороді до готовності (в моєму випадку це цукіні, червоний і жовтий помідор, ви можете взяти за своїм смаком).

Овочі викласти на тарілку. На смажені овочі викласти промаринованную смажену тріску. Прикрасити зеленню.
Приємного апетиту!