Пряний рибний суп

Пряний рибний суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пряний суп на червоній рибі – це наваристое, ситне і дуже смачне блюдо. Ніжний вершковий смак масла і сметани поєднується з відтінками червоної риби і овочами, а пікантні трави підкреслюють аромат страви. Суп готуватися всього півгодини, але вимагає часу, щоб добре настоятися. Блюдо дуже корисне, так як риба багата жирними кислотами Омега-3 і джерелом протеїну. Такий суп можна готувати з різними крупами, а сметану у страві можна замінити на вершки або м’який вершковий сир. В кінці приготування обов’язково додайте зелень для більш яскравого аромату – кінзу, петрушку або кріп. Подавати блюдо можна як гарячим, так і холодним.

Покроковий рецепт