Підготувати всі інгредієнти для страви. Рибний хребет гарненько вимити, очистити цибулю, моркву і картоплю.
Поставити на вогонь каструлю з водою. Довести до кипіння. Нарізати великими кубиками картоплю і півкільцями моркву. Додати овочі в каструлю. Готувати суп до м’якості картоплі.
Розтопити шматочок масла на сковорідці, додати червону рибу, нарізану на шматочки.
Додати до риби дрібно нашатковану цибулю, прованські трави, сіль і чорний перець. Рибу помістити в суп разом з вермішеллю. Готувати ще 5 хвилин.
Додати в блюдо сметану і петрушку. Зняти суп з вогню і залишити на пару годин, накривши кришкою. Потім розлити по тарілках і подавати на стіл. Приємного апетиту!