Пряний салат з тунцем і авокадо

Пряний салат з тунцем і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Стейки тунця посипте сіллю і перцем, обсмажте на сковороді на оливкової олії до напівготовності (буквально 1-2 хвилини з кожної сторони). Відкладіть на тарілку.

Наріжте кубиками авокадо і перекладіть їх у миску.

Цибулю порізати дрібненько.

В окремій мисці змішайте оливкова олія, сіль, перець, цедра лайма, васабі, сік лайма, соєвий соус і гострий соус.

Наріжте тунець кубиками і покладіть його в миску до авокадо. Додайте зелений, червоний лук і кунжутне насіння, перемішайте. Залийте салат приготовленої заправкою і добре перемішайте.

Пряний салат з тунцем і авокадо готовий. Приємного апетиту!