Пряний вишневий соус до мяса

Пряний вишневий соус до мяса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Йдеш по вулиці і яскраві криваво-червоні ягоди вишні, що звисають з дерев так і манять до себе – простягни руку й зірви мене. Раніше я вишні зазвичай закривала на зиму у вигляді варення або заморожувала, щоб потім взимку варити компоти або робити желе. Але в цьому році мені захотілося знайти їм якесь інше, більш цікаве застосування. А чому б не зробити з них красивий пряний соус. Адже поєднання качиного м’яса і вишневого соусу вважається класикою французької кухні. Я просто впевнена, що такий соус чудово підійде і до свинині, і до телятини, і до курки.

Покроковий рецепт