Пряний яблучний суп

Пряний яблучний суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Пряний яблучний суп

З соковитих яблук і прянощів можна приготувати чудовий десертний суп, який рекомендується включити в дитяче меню.

Інгредієнти:

– тростинний цукор-пісок (140 г);

– червоні яблука самого солодкого сорту великі (сім штук);

– просеянная борошно картопляна (17 р);

– домашня сметана густа (245 м);

– відфільтрована вода (один літр);

– мелена кориця (на смак).

Процес приготування:

Відкласти в сторону два яблука, інші фрукти почистити, нарізати подрібніше і перекласти в каструлю, залити відфільтрованої водою і довести до кипіння на середньому вогні.

Як тільки вода закипить, варити яблука ще шість хвилин, потім перекласти в миску, додати картопляне борошно і збити блендером, що стосується яблучного відвару, то його потрібно остудити.

Перекласти яблучне пюре назад у каструлю з відваром, додати необхідну кількість цукрового піску, перемішати, довести суп до кипіння.

Остудити приготовлений суп, додати в нього сметану, перемішати, потім почистити залишилися яблука, дрібно натерти їх і відправити в каструлю, перемішати.

Перелити десертний суп з яблук у порційні тарілки, додати в кожну порції трохи меленої кориці, подавати приготоване блюдо в охолодженому вигляді з грінками.