Досить спробувати її хоч один раз, щоб змінити свою думку про банальні молочні каші!

Інгредієнти
| Пшенична крупа – 1 пакетик | |
| Вода – 200 мл | |
| Молоко – 250 мл | |
| Гарбуз – 200 р. | |
| Цукор – 2 ст. л. | |
| Сіль – Щіпка | |
| Вершкове масло – 40 р. |
Багато людей недооцінюють значення сніданку і перший прийом їжі у них включає тільки каву або чай. Насправді дієтологами і іншими фахівцями доведено, що як раз таки сніданок заряджає на весь день необхідною кількістю ресурсів для організму, тому до нього треба ставитися серйозно і намагатися правильно організовувати свій режим харчування.
Сьогодні в нашому рецепті ви дізнаєтеся як приготувати звичайну пшеничне молочну кашу смачно і корисно. Пшенична крупа сама по собі відрізняється великою кількістю клітковини і важливих вітамінів, а додавання до цієї каші гарбуза, тільки збільшує її користь. А про необхідність вживання молочних продуктів для всіх давно вже не секрет.
Для того, щоб приготувати смачну кашу нам знадобиться: вода, молоко, один пакетик пшеничної крупи, гарбуз, вершкове масло і цукор. Гарбуз краще брати місцеву, яскраву і соковиту, в ній більше користі і солодощі.
Покроковий рецепт

Чистимо гарбуз від шкірки і ріжемо невеликими кубиками, приблизно 1-2 сантиметри.

Заливаємо водою і варимо на середньому вогні протягом 10 хвилин. Може знадобитися трохи більше часу якщо гарбуз тверда.


Розкриваємо пакетик крупи і висипаємо до гарбузі, готуємо ще 10-15 хвилин. Якщо пшенична крупа стала м’якою і майже розварилася, можна приступати до наступного кроку приготування.

Додаємо молоко і тримаємо на плиті ще хвилин 5, в цей час солимо, додаємо цукор, за бажанням корицю. Якщо гарбуз солодкий, цукор можна не додавати, ніж зробити кашу ще корисніше, зайвий цукор шкідливий для організму.

Пшенична молочна каша з гарбузом готова! У готову кашу можна додати ягоди, горішки або фрукти. Насолоджуйтесь прекрасним сніданком, який принесе вашому організму тільки користь!
