Пшенична каша з гарбузом

Пшенична каша з гарбузом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Багато людей недооцінюють значення сніданку і перший прийом їжі у них включає тільки каву або чай. Насправді дієтологами і іншими фахівцями доведено, що як раз таки сніданок заряджає на весь день необхідною кількістю ресурсів для організму, тому до нього треба ставитися серйозно і намагатися правильно організовувати свій режим харчування.

Сьогодні в нашому рецепті ви дізнаєтеся як приготувати звичайну пшеничне молочну кашу смачно і корисно. Пшенична крупа сама по собі відрізняється великою кількістю клітковини і важливих вітамінів, а додавання до цієї каші гарбуза, тільки збільшує її користь. А про необхідність вживання молочних продуктів для всіх давно вже не секрет.

Для того, щоб приготувати смачну кашу нам знадобиться: вода, молоко, один пакетик пшеничної крупи, гарбуз, вершкове масло і цукор. Гарбуз краще брати місцеву, яскраву і соковиту, в ній більше користі і солодощі.

Покроковий рецепт