Чистимо гарбуз від шкірки і ріжемо невеликими кубиками, приблизно 1-2 сантиметри.
Заливаємо водою і варимо на середньому вогні протягом 10 хвилин. Може знадобитися трохи більше часу якщо гарбуз тверда.
Розкриваємо пакетик крупи і висипаємо до гарбузі, готуємо ще 10-15 хвилин. Якщо пшенична крупа стала м’якою і майже розварилася, можна приступати до наступного кроку приготування.
Додаємо молоко і тримаємо на плиті ще хвилин 5, в цей час солимо, додаємо цукор, за бажанням корицю. Якщо гарбуз солодкий, цукор можна не додавати, ніж зробити кашу ще корисніше, зайвий цукор шкідливий для організму.
Пшенична молочна каша з гарбузом готова! У готову кашу можна додати ягоди, горішки або фрукти. Насолоджуйтесь прекрасним сніданком, який принесе вашому організму тільки користь!