Пшоняна каша з гарбузом і сушеними фруктами

Інгредієнти
| Пшоно – 100г | |
| Гарбуз – 150г | |
| Молоко – 250мл | |
| Цукор – 2 ч. л. | |
| Сухофрукти – 100г | |
| Кориця – на кінчику ножа | |
| Сіль – за смаком |
Корисна і неймовірно смачна каша в східному стилі для дітей і дорослих. Якщо поміняти молоко на воду, то це блюдо можна сміливо готувати під час посту.
Покроковий рецепт

Ретельно промиваємо сухофрукти і заливає окропом на 20 хвилин. Ви можете використовувати курагу, чорнослив, родзинки, фініки та їх поєднання.

Стиглий гарбуз промиваємо, видаляємо насіння і ріжемо на невеликі шматочки. Зайву м’якоть можна заморозити.

Кладемо в чашу мультиварки всі інгредієнти крім сухофруктів, перемішуємо. Щоб молоко не втекло, рекомендуємо змастити краї чаші невеликим кол-вом вершкового масла.

Виставляємо на мультиварці програму «Молочна каша», час приготування 25 хвилин, клапан відкритий. Нарізаємо сухофрукти і за 10 хвилин до завершення приготування додаємо їх в блюдо

Дайте каша настоятися ще 10 хвилин на режимі «Підігрів». Перед подачею можна додати в гарячу кашу вершкове масло. Каша виходить неймовірно ніжна і розсипчаста. Приємного Вам апетиту!
