Рагу з кабачків, томатів з фаршем і грибами

Рагу з кабачків, томатів з фаршем і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Після підготовки продуктів можна починати готування. Для початку обсмажуємо на сковорідці нарізану цибулю. Коли він стане прозорий і почне трохи золотиться, можна додавати нарізані печериці. На перший 15 хвилин потрібно накрити сковорідку кришкою.

Далі відправляємо на сковорідку кабачок. Його треба порізати середніми кубиками і тушкувати хвилин 20.

Поки в сковорідці все тушкується, м’ясний фарш заправляємо улюбленими вами спеціями для м’яса. Сіль і перець є стандартними добавками. Я за смаком ще додаю куркуму або паприку.

Після цього кладемо фарш в сковорідку і тушкуємо 30 хвилин на середньому вогні.

Далі додаємо цукрову кукурудзу, нарізаний помідор і часник, який попередньо роздавлюється ножем. Тушкуємо все на великому вогні.

Через 15 хвилин додаємо порізану зелень. Ще 5 хвилин на сковороді і овочеве рагу з фаршем готово.