Равлики зі свіжою зеленню

Равлики зі свіжою зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Равлики страви для гурманів. М’ясо равлики дуже корисна, в ній багато білка і немає холестерину, тому воно по праву вважається дієтичним. По французьки равлик – escargot. Вперше равликів стали вживати в їжу в Стародавньому Римі, де їх спеціально розводили в равликову садах. В наш час поціновувачами равликів в основному є французи, кращими вважаються виноградні равлики вирощені в провінції Бургонь (ескарго де Бургонь). Тепер равликів вирощують на фермах у багатьох країнах Європи. Я пропоную вам не складний і корисний рецепт з равликів пті-грі (сіра африканська), вирощені на фермі. Можна використовувати і заморожені.

Покроковий рецепт