Гриби замочуємо в холодній воді на 10-15ть хвилин. Даємо добре обсохнути на паперовому або звичайному рушник.
Відрізаємо тверде підставу біля ніжок (воно занадто жорстке). Потім відрізаємо і самі ніжки, шаткуємо їх тонкими кружками. Капелюшки ріжемо широкими і тонкими часточками.
Дрібний редис ретельно миємо, обрізаємо хвостики і верхівки, ріжемо тонкими кружечками. Великий редис можна нарізати півкільцями.
Розігріваємо сковороду на середньому вогні і виливаємо туди невелику кількість рослинного масла. Обсмажуємо гриби. Солимо. Залишаємо охолонути в салатнику.
Точно так само розігріваємо сковороду з маслом і відправляємо туди редис. Смажимо до стану легкого рум’янцю і прозорості. Додаємо трохи солі.
Повертаємо гриби в сковороду до редиски. Вливаємо туди вино і лимонний сік. Додаємо цукор. Все добре перемішуємо, щоб суміш редиски і грибів просочилася заправкою.
Знімаємо з вогню і перекладаємо в салатник. Даємо охолонути.
Морква по-корейськи можна нарізати, але її можна додати в первісному вигляді (як вам більше подобається). Точно так само чинимо і зі спаржею. Додаємо їх у салат.
Морква по-корейськи можна нарізати, але її можна додати в первісному вигляді (як вам більше подобається). Точно так само чинимо і зі спаржею. Додаємо їх у салат.
У листя салату моєму, видаляємо тверді або пошкоджені частини, знову добре перемываем, даємо обсохнути.
Викладаємо салат На листя, прикрашаємо гілочками зелені.
До речі:
Такий салат дуже хороший як гарнір до м’ясних страв з птиці, м’яса або риби. Якщо ви не прихильник м’яса, то можете вживати його з рисовою локшиною, з звичайною пастою, з картопляним пюре, з рисом або іншими злаковими кашами.
Можна загорнути цей салат в лаваш і зробити незвичайну шаурму.
Салат універсальний тим, що подавати його можна як в гарячому, так і в холодному вигляді. А вино для заправки ви можете замінити соєвим соусом.