Рецепт лагмана з яловичини з овочами

Рецепт лагмана з яловичини з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати лагман?
М’ясо ріжеться кубиками. Овочі – морква, зелений перець, цибулю і картоплю потрібно помити і нарізати кубиками.

Сковороду змащують рослинним маслом і починають обсмажувати м’ясо до золотистої скоринки.

Потім до смаженій м’ясу додають цибулю. Коли цибуля почне підрум’янюватися, до нього додають решту нарізані овочі (крім томатів).

Смажать овочі приблизно п’ятнадцять хвилин на повільному вогні, після чого додають 400 мл води.

Коли вода почне закипати, до овочів потрібно додати томати, крупно порізані. Якщо ви любите підливу більш томатну, можна додати трохи томатної пасти.

Готову підливу для поліпшення смакових якостей заправляють дрібно рубаним часником.

Подають готовий лагман з локшиною. Традиційно узбеки готують до лагману домашню яєчну локшину. Але якщо приготувати вермішель в домашніх умовах немає можливості, лагман відмінно поєднується з покупними спагетті. Приємного апетиту!