Цікавий ніжний смак соусу з гострим пікантним імбиром внесе нові нотки у вашому смаковому словника.

Інгредієнти
| Морква – 1 шт. | |
| Імбир – 10 г (або більше за смаком) | |
| Вершки – 50-100 мл | |
| Сік лимона – 2 ст. л. | |
| Вершкове масло – 1 ст. л. | |
| Хмелі-сунелі – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Риба – 2 стейка (Кижуч) | |
| Рослинне масло – для обсмажування риби | 
Цікавий ніжний смак соусу з гострим пікантним імбиром внесе нові нотки у вашому смаковому словника. Вживаючи цей соус, ні за що не здогадаєшся, з чого він зроблений. Хоча всі інгредієнти прості і зазвичай зберігаються у нас в холодильнику.
Покроковий рецепт

Моркву та імбир почистити, нарізати крупно гуртками. Обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.

Додати води і тушкувати до готовності моркви.

Тим часом на розпечену сковороду гриль викласти рибу. Посолити, поперчити. Обсмажити до золотистого кольору 5 – 7 хвилин.

Перевернути. Обсмажити з іншого боку, вже на помірному вогні, при цьому не забувши посолити і поперчити.

Тушковану моркву з імбиром перекласти разом з рідиною, що залишилася в блендер. Видавити сік свіжого лимона. Збити до утворення однорідної кашки. Додати вершки до бажаної консистенції. Посолити, приправити спеціями. Перемішати.

Ось що повинно вийти.

Рибку викладаємо на плоску тарілку. Поливаємо морквяно-імбирним соусом. Прикрашаємо зеленню. Вживаємо. Приємного апетиту!

 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            