Риба Кижуч під морквяно-імбирним соусом

Риба Кижуч під морквяно-імбирним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Моркву та імбир почистити, нарізати крупно гуртками. Обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.

Додати води і тушкувати до готовності моркви.

Тим часом на розпечену сковороду гриль викласти рибу. Посолити, поперчити. Обсмажити до золотистого кольору 5 – 7 хвилин.

Перевернути. Обсмажити з іншого боку, вже на помірному вогні, при цьому не забувши посолити і поперчити.

Тушковану моркву з імбиром перекласти разом з рідиною, що залишилася в блендер. Видавити сік свіжого лимона. Збити до утворення однорідної кашки. Додати вершки до бажаної консистенції. Посолити, приправити спеціями. Перемішати.

Ось що повинно вийти.

Рибку викладаємо на плоску тарілку. Поливаємо морквяно-імбирним соусом. Прикрашаємо зеленню. Вживаємо. Приємного апетиту!