На розігріту сковорідку викласти філе риби, порізане шматочками.
Трохи обсмажити в натуральному вигляді. Потім додати приправи і поперчити.
Після того, як риба “схопиться”, додати порізану зелень (кріп і базилік), перемішати.
Додати томатну пасту і соєвий соус, добре перемішати. З-за присутності соусу страва може вийти досить солоним. Так що перш ніж додавати сіль, обов’язково спробуйте.
Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 10 хвилин. У цей час у підсолену киплячу воду насипати маш і варити крупу до напівготовності.
Злити воду з відвареної маша, додати крупу в сковорідку до риби. Тушкувати при закритій кришці на слабкому вогні ще 20 хвилин, при необхідності додати воду.
Блюдо подавати гарячим, прикрасивши зеленню.