Риба тушкована у томаті з зеленню і махаємо

Риба тушкована у томаті з зеленню і махаємо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На розігріту сковорідку викласти філе риби, порізане шматочками.

Трохи обсмажити в натуральному вигляді. Потім додати приправи і поперчити.

Після того, як риба “схопиться”, додати порізану зелень (кріп і базилік), перемішати.


Додати томатну пасту і соєвий соус, добре перемішати. З-за присутності соусу страва може вийти досить солоним. Так що перш ніж додавати сіль, обов’язково спробуйте.


Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 10 хвилин. У цей час у підсолену киплячу воду насипати маш і варити крупу до напівготовності.

Злити воду з відвареної маша, додати крупу в сковорідку до риби. Тушкувати при закритій кришці на слабкому вогні ще 20 хвилин, при необхідності додати воду.

Блюдо подавати гарячим, прикрасивши зеленню.