Риба тушкована у томаті з зеленню і махаємо

Риба тушкована у томаті з зеленню і махаємо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це блюдо саме по собі і гаряче, і гарнір. Готується просто і швидко, а головне, незважаючи на доступність інгредієнтів, виглядає досить вишукано. Рибу можна брати будь-яку з тих сортів, де менше всього кісток, переважно тріскових порід. Цей варіант тушкованої риби відповідає стандартам правильного харчування – тут дуже багато білка як рослинного (в бобах), так і тваринного походження. Маш також відомий своїм багатим складом, що включає вітаміни і амінокислоти. Загалом, страва поєднало в собі все те, до чого ми прагнемо, коли плануємо обід для своєї сім’ї.

Покроковий рецепт