Риба тушкована в сметанному соусі

Риба тушкована в сметанному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ми часто скрізь поспішаємо і перестаємо стежити за користю тієї їжі,яку готуємо. Даний рецепт поєднує в собі швидкість приготування і користь.

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти: рибу очистити від лушпиння і порізати на шматочки, овочі почистити і порізати.

У каструлю викласти цибулю (половину), зверху шматочки риби,посолити і поперчити. Зверху викласти моркву і залишився лук.

В окремій тарілці змішати сметану,спеції для риби і підлогу зубчики часнику (можна покласти пряні трави,які люблять ваші домочадці) перемішати і довести об’єм до 200 мл водою. Залити отриманим соусом нашу рибку і поставити на повільний вогонь.

Після закипання тушкувати рибу 20 хв. на повільному вогні. Наша тушкована риба під маринадом готова. Приємного апетиту!