Перше, що ми зробимо, це дістанемо рибу з морозилки і будемо розморожувати її чотири години.Після розморожування починаємо акуратно обробляти нашу рибку. Спочатку відріжемо голову, зябра і хвіст, потім обережно відділити рибу від хребта і оберем від кісточок і ретельно промиємо, щоб вийшло таке філе, як на фото
Наступним етапом підготуємо рибу, наріжемо її квадратиками, приблизно 4 на 4 сантиметри, як на фото внизу.
Підготуємо наш кляр, змішуємо сметану з борошном, додаємо яйце, сіль, трохи перчика і спецій, збиваємо блендером протягом трьох чотирьох хвилин, щоб тісто стало більш повітряним і відправимо його в холодильник хвилин на десять, щоб ущільнилася консистенція.
Коли тісто буде готове, наллємо в сковорідку масла і поставимо її розігріватися на повільний вогонь.
В цей час насипаємо окремо, в тарілочку трохи борошна і обвалюємо рибу. Потім опускаємо її в клярі і викладаємо на розігріту сковорідку.
Обсмажуємо протягом трьох хвилин з однієї і з другої сторони, на повільному вогні!
Коли риба буде готова, можна прикрасити її зеленню, можна подати з соусом тар-тар для риби, виходить дуже смачно. Приємного апетиту.