Риба з овочами в пароварці

Риба з овочами в пароварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо у вас заморожена риба, краще просто розморозити її звичайним шляхом при кімнатній температурі. Не потрібно використовувати мікрохвильову піч або інші прискорюють способи. Тушки добре промиваємо, обрізаємо плавники і ріжемо на порційні шматочки. Складаємо їх в посуд для маринування, поливаємо соєвим соусом, додаємо спеції (у мене прованські трави) і сіль. Ставимо в холодильник, а поки займемося овочами.

Моєму їх і чистимо, обрізаємо все зайве.

Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю і болгарський перець подрібнюємо кубиками.

Після того як риба промаринувалася, викладаємо її на деко пароварки.

Наступним кроком викладаємо зверху овочі, як би покриваючи ними, рибні шматочки і солимо. Включаємо пароварку на 40 хвилин (залежить від потужності використовуваної моделі).

Наша страва готова! Рибу з овочами можна поєднувати з гарніром з рису, а так само приготувати одночасно якийсь інший овочевий гарнір або їсти просто як холодну рибну закуску з додаванням овочів.