Риба запечена з овочами

Риба запечена з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хочу поділитися рецептом ну дуже смачної риби з картоплею, морквою та цибулею, запеченої під фольгою. Особливо коли вона трохи охолоне, смак такий, аж не відірватися!
Процес готування нескладний, я постараюся максимально детально пояснити
Найчастіше, я готую скумбрію, бо це моя найулюбленіша риба у всіх її видах. Ну, плюс, вона мега корисна, в ній білок, який організм засвоює набагато легше, ніж курку/свинину/яловичину, а так само вітаміни, їх дуже багато, і корисні жири Омега-3 і Омега-6. Вони в нашому організмі просто незамінні, їм ради серце, судини, а особливо наш мозок.
Відразу зазначу, що жирна риба (але все в цьому жирі тільки користь!), можна і потрібно до неї додавати сік лимона в невеликій кількості, або якийсь соус з кислих ягід або гостреньку овочеву заправу, це вже на ваш смак 🙂
Отже, давайте почнемо.

Покроковий рецепт