Для початку підготуємо філе хека, попередньо очистивши його від луски і відокремивши його від хребта. Потім, вже підготовлене філе, необхідно пропустити через м’ясорубку, щоб отримати фарш.
Замочити м’якуш тостового хліба у вершках, за необхідності також пропустити через м’ясорубку.
Вбити яйце, подрібнити часник через чеснокодавку, всипати рибну приправу. Сіль, перець за смаком так як не у всіх приправах присутній сіль. І гарненько перемішати.
Якщо фарш виявився занадто сухим, варто додати трохи вершків, за рахунок цього котлети будуть більш соковитими. Якщо навпаки, додайте трохи панірувальних сухарів і знову перемішайте.
З отриманого фаршу сформуйте котлети і обваляйте їх у панірувальних сухарях.
Викладіть котлети в попередньо розігріту сковороду і обсмажте з кожного боку до утворення золотистої скоринки.
Ось такі чудові котлетки вийшли. Краще всього їсти гарячими з вершково-шпинатним соусом. Приємного апетиту!!