Рибні котлети на вершках

Рибні котлети на вершках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку підготуємо філе хека, попередньо очистивши його від луски і відокремивши його від хребта. Потім, вже підготовлене філе, необхідно пропустити через м’ясорубку, щоб отримати фарш.

Замочити м’якуш тостового хліба у вершках, за необхідності також пропустити через м’ясорубку.

Вбити яйце, подрібнити часник через чеснокодавку, всипати рибну приправу. Сіль, перець за смаком так як не у всіх приправах присутній сіль. І гарненько перемішати.

Якщо фарш виявився занадто сухим, варто додати трохи вершків, за рахунок цього котлети будуть більш соковитими. Якщо навпаки, додайте трохи панірувальних сухарів і знову перемішайте.

З отриманого фаршу сформуйте котлети і обваляйте їх у панірувальних сухарях.


Викладіть котлети в попередньо розігріту сковороду і обсмажте з кожного боку до утворення золотистої скоринки.

Ось такі чудові котлетки вийшли. Краще всього їсти гарячими з вершково-шпинатним соусом. Приємного апетиту!!